Size bir telefon kadar yakınız
0543 250 26 88
Dil Seçin
trende

Promosyon Tshirt

28.04.2018
2 görüntülenme
Promosyon Tshirt
PROMOSYON TSHİRT

Promosyon tshirt hemen her alanda faaliyet gösteren işletmeler tarafından promosyon reklam tanıtım çalışmaları dahilinde üretilen ve kullanılan bir giyim ürünüdür. İşletmeler promosyon tshirt çalışmalarını hem daha kurumsal görüntü elde edebilmek için kendi çalışanlarına giydirmek üzere personel tişörtü, işçi tişörtü olarak hemde müşterilerine promosyon, eşantiyon ürün olarak dağıtmak amaçlı kullanırlar. Firmanızın kurumsal renkleriyle imal edilmiş ve üzerinde kurumsal logo ve isminizin bulunduğu bir promosyon tişört, reklam açısından oldukça büyük bir önem taşımaktadır.

PROMOSYON TSHİRT İMALATI

Promosyon tshirt imalatı ve satışlarımız toptan yapılmaktadır. Tshirt üretimi için pamuk ve polyester olarak iki tür kumaş kullanılmaktadır. Kullanılacak kumaş çeşidi genelde tişört üzerine uygulanacak baskı görseli ile ilgilidir. Dijital, süblime baskı yapılması gereken ürünlerde genelde beyaz polyester kumaşlar kullanılmaktadır. Bunun dışında emprime baskı, serigraf baskı, ofset baskı gibi yöntemlerle baskı yapılacağı durumlarda %100 pamuk penye kumaşlar kullanılmaktadır.

PROMOSYON TSHİRT MODELLERİ

İmalatını ve toptan satışını yapmakta olduğumuz promosyon tişört modellerimiz;

  • Polo Yaka Tshirt
  • Bisiklet Yaka Tshirt
  • V Yaka Tshirt
  • Tüp Kesim Tshirt

PROMOSYON TSHİRT BASKI

Tişört üretimi konusunda çeşitli promosyon tshirt baskı yöntemleri bulunmaktadır.  Kullanılacak olan tişört baskı yöntemi uygulanmak istenen logo görseline ve kumaş çeşidine göre seçilmektedir. Polyester kumaşlardan üretilmiş tshirtlerde fotoğraf baskısı gibi çok renkli, degrade renk geçişleri bulunan görseller için dijital baskı,süblime transfer baskı gibi baskı çeşitleri kullanılır. Suprem open end ve penye gibi pamuklu kumaşlardan üretilmiş tshirt modellerinde ise genel olarak emprime baskı, ofset baskı, transfer baskı gibi baskı türleri kullanılmaktadır.

TOPTAN TİŞÖRT FİYATLARI

Toptan tişört fiyatları bir kaç farklı etkene göre değişmektedir. Öncelikli olarak promosyon tshirt sipariş adetiniz, tişört üzerine uygulanacak baskılar ve görselleri, istemiş olduğunuz tişört modeli ve rengi toptan tişört fiyatlarını belirleyen önemli faktörlerdir. Beyaz tişört diğer renk tişörtlere göre daha ucuz olabilmektedir. En ucuz promosyon tişört fiyatları için 1000 adet ve üzeri adetlerde siparişler verilmelidir. Sipariş adeti düştükçe tişört maliyeti arttığından tişört fiyatları da aynı oranda yükselmektedir.

PROMOSYON TİŞÖRT GÖRSELLERİ

Toptan Tshirt Tişört

Tisort.web.tr
Hizmet
Promosyon Tshirt
Firma
Tisort.web.tr,
A24 Blok No:49 Tekstilkent Esenler,İstanbul,Türkiye — İstanbul-34235,
Telephone No.05432502688
Yer
Türkiye
Açıklama
Promosyon Tshirt
Dark Reklam Tişört X